PATHOS Classic remix Hi dac EVO


Et High Fidelity produkt i luxus klassen.
Her er tale om et ægte High End Hi-Fi produkt, både lydmæssigt og mht byggekvalitet.

PATHOS Classic remix er unikt produkt til dig der ønsker et design der er markant, en brugervenlighed som er i top, en byggekvalitet i den absolutte luksusklasse og en gengivelse af musikken som er levende, engagerende og med perfekt timing.

Gengivelsen af akustiske instrumenter er noget af det mest naturtro Vi har oplevet bla. gengives et piano med en fylde og naturlighed som er sjælden. Vokalmusik er meget autentisk, hvor du både fornemmer sangerens fraseringer og en krop på stemmen der er særegen.
Vi har sjældent oplevet en gengivelse så naturlig og letflydende som fra denne forstærker, og normalt findes tilsvarende lydgengivelse kun i endog meget dyre forstærkere. Det er en forstærker til dem der gerne vil begejstres over deres pladesamling.

Betjeningsmæssigt er det meget let. Hvis du vælger at få den leveret med indbygget DAC, kan du vælge både at streame musik via AIRPLAY og fra din PC via USB. Der er naturligvis også en optisk indgang som fx kan benyttes til dit tv eller en Playstation, samt en Coaxial digital indgang til fx. en CD transport.
Der er naturligvis en analog XLR indgang samt 4 stk analoge RCA indgange. Desuden finder du en dedikeret hovedtelefonudgang, som kan benyttes til næsten alle High end hovedtelefoner.

En tænkt løsning kan være 2 scenarier:

1. Den minimalistiske løsning, som vi pt har opstillet i vores butik, er Pathos Classic Remix tilsluttet en PC via USB, og spille alt musikken den vej.

2. Hvis du fuldt ud vil udnytte alle mulighederne i Pathos Classic Remix, tilslutter du igen dit musikbibliotek fra din PC via USB, tilslutter et godt CDdrev via coax således du kan spille din CDsamling, sætter dit tv til via optisk således du kan få glæde af musikkoncerter over Bluray/DVD igennem Pathos Classic remix og tilsidst tilslutter en rigtig god riaa via XLR indgange til din grammofon. Her leverer både Pathos selv og Pro-ject passende riaaforstærkere med XLR udgang.

Designet er en af lavet af en industriel designer, og Pathos Classic Remix designs aner er helt tilbage fra den oprindelige Pathos TT ( Twin towers ), men er i Pathos Classic Remix gjort mere afdæmpet og kompakt, da Pathos ønskede at kunne tilbyde en forstærker som både stadigvæk er et designmæssigt statement og samtidigt er et produkt til nem daglig brug for musikelskerne.

Rent teknisk er der tale om en ægte balanceret forstærker, der er opbygget som en hybrid, dvs der benyttes 2 stk ECC 88 rør i kontrolforstærkerdelen ( Leveres med Electro Harmonix, men man kan selv eksperimentere med andre mærker ), og er opbygget med transistorer i effektforstærkerdelen.
Den yder 2 x 70 watt i 8 ohm, samt 2 x 135 watt i 4 ohm, hvilket er nok til langt de fleste højttalere på markedet.
Den nye version i DAC er fra februar 2016 og understøtter både DSD og AIRPLAY, hvilket versionen fra 2015 IKKE gør.
Hovedtelefon udgangen er ikke en standard opamp løsning til 10 kr, men er en separat forstærker indbygget i Classic Remix, som tapper signalet fra kontrolforstærkerdelen med ECC 88 rørene, og den kan levere helt op til 2 watt i 32 ohm, hvilket betyder du i praksis vil kunne trække næsten alle High end hovedtelefoner.

Tekniske specifikationer finder du nederst.

Du kan vælge imellem matsort som standard, og kan også vælge en lidt mere markant design med topskjoldet i højglans lakeret sort, hvid eller rød. Måske er zebrano træ mere dig, så det passer til dine højttalere? Valget er dit.

Priserne er kr. 22.000 uden indbygget DAC, og kr. 28.000 med indbygget DAC.

Vi kan i samarbejde med dels Basisbank og Sparxpress, dele betalingerne i op til 36 måneder. Det tager ca 5 minutter at oprette kontrakten.

Har du noget hi-fi i overskud? Jo send os en email med hvad du har, alder og stand samt forventet pris. Vi tager meget gerne brugt i bytte.

Vi har den stående klar til demonstration i vores butik, så du er meget velkommen til at booke en tid hvis du ønsker at bruge alt den tid du vil over en god kop kaffe og en croissant.
Hvis du ikke har mulighed for at besøge os, kan vi efter aftale, komme forbi dig i stedet, hvis du sørger for kaffen, og du kan lytte på den på dit eget setup.

Garanti er 5 år til første ejer. ( Non transferrable ).

Hvis du har spørgsmål til lyden, tilslutningsmuligheder, finansering, demonstration af den, eller noget andet, så send os en email.

Her har du et link til en test fra " What Hi-fi ", men BEMÆRK at der er tale om den gamle DAC og IKKE den nye version som er fra februar 2016!

http://www.whathifi.com/pathos/classicremix-hidac/review


en mere dybdegående superanmeldse fra " Enjoy the music " igen med den GAMLE DAC indbygget og ikke den nye.

http://www.enjoythemusic.com/magazine/equipment/0115/Pathos_Acoustics_Classic_Remix_Integrated_Amplifier_Review.htm

DATA SHEET

Type Integrated stereo amplifier, fully balanced, Hybrid technology.
Preamplifier stage: Tube (2x6922 ECC88)
Final stage: solid stade, bridge mode, class AB
Output Power 2x70WRMS@8 Ω (Both channel driven)
Frequency response 1,5Hz - 200KHz ± 0,5dB
Max input voltage 4,25VRMS
Input sensitivity 500mVRMS
Input impedance 47KOhm
Output polarity Non- inverting. Balanced pin 2 +
Volume regulator 2 x Burr Brown PGA2310 (180 steps 0,5dB)
THD 0,025% @ 70W
S/N Ratio > 100dB
Power requirements 250W@70WPC / 100W@zero volume / < 0,5W@standby

Connections :
Analogue inputs 1 balanced XRL line, 4 unbalanced RCA line
Digital inputs 1 USB port type "B", 1 SPDIF coaxial, 1 SPDIF optical
1 Ethernet RJ45, 2 USB port type ”A”
Outputs 1 Pre out stereo line
1 connector for jack headphone 6,3mm
HiDac Specifications :
Sampling frequency 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, 192kHz
Resolution: 16 to 24 bits
Minimal requirements 1.3GHz CPU clock, 1GB RAM
USB requirements 2.0 USB port
Headpone Specifications :
Output power 1,6W @ 32 &#8486;
Output impedance 10 &#8486;
Max output level 10 V RMS
Frequency response 1,5Hz - 200KHz ± 0,5dB
THD 0,025%
Dimensions :
Amplifier 370mm (D) x 280mm (W) x 170mm (H)
Packed 490mm (D) x 430mm (W) x 300mm (H)
Weight (net / packed) 14Kg / 17,5 Kg