Superb kombination af forforstærker og en universal digital front end.


De to nye universal afspillere fra Advance er særdeles anvendelige ikke bare som digital frontend, men også som en ren digital forforstærker til dit effekttrin eller aktive højttalere, og du kan endda overføre signalet balanceret for den optimale løsning.

Advance Paris har over 20 år været dedikeret til at tilbyde audipophilen produktet af meget høj kvalitet, og den nye X Stream 9 er ingen undtagelse.

X Stream 9 er en universal signalkilde med lydgengivelse i High Definition audio kvalitet.
X Stream 9 er en netværks enhed, en DAC, en CD maskine, en PC / MAC drive via USB-B X-Mos asynkron indgang og en digital DAB+ / internet tuner samt en FM radio!
Derudover kan den også fungere som en digital forforstærker direkte til din effektforstærker eller aktive højttalere, både via RCA og XLR udgange!
Uanset hvilket medie du har din musik opbevaret på, om det er fra en PC eller en MAC, telefon, tablet , CD plade fra en NAS harddisk, kan du nyde musikgengivelse i højeste kvalitet.

ADVANCE er et audiofilt firma og derfor er der lagt lige så stor vægt på at opnå en så god lydgengivelse som muligt indenfor denne prisklasse, og derfor benyttes der bla. en AK4490 DAC fra AKM.

 

AK4490 Awards

AK4490 er en den af en ny generation af high-end 32-bit DACs, baseret på AKM's VELVET SOUND lay out, som benyttes af mange forskellige high-end fabrikanter over hele verden. Denne teknologi leverer musik gengivelse af høj kvalitet med en myriade af detaljerigdom uden at lyden bliver anmassende eller decideret hård i de øvre frekvenser. 

AK4490 supporterer signaler op til 768kHz PCM og 11.2MHz DSD (Direct Stream Digital), som benyttes til afspille musikfiler i High Definition.
Der er muligt at finjustere lydgengivelsen i dit setup ved hjælp af 5 forskellige digitale filtre, som er integreret i DAC enheden.
Kombineret med analog udgang af høj kvalitet, har det været muligt at opnå et signal/støj forhold på over 120 db, hvilket borger for endnu højere lydkvalitet.

Netværksafspiller delen af X Stream 9 gør det muligt at bruge streaming tjenester som Spotify, Qubuz etc direkte fra din tablet eller telefon, og X Stream 9 er kompitibel med AIR Play, DLNA og multirum systemer.

Du kan styre din netværksenhed ved at downloade en ADVANCE PLAYSTREAM app fra AppStore eller Google Play.Appstore & Play

 

X-Stream 9 har indbygget en CD afspiller med den nyeste transport fra Tamul, som sikrer en præcis aflæsning af CD pladen.
DAC delen benytter en 16 bit DAC med 24 bit oplsøning via en DSP funktion med opskalering. 


Der er indbygget enversal source is also equipped with an USB-B X-MOS indgang til tilslutning af enten din PC eller din MAC for højeste lydgengivelse. Der er tale om en 32 bit / 8 core asynkron " high speed " indgang som kan afspille filerop til DS 5,6GHz.

Som tidligere nævnt kan du benytte X Stream 9 som en kontrolforstærker, enten via single ended RCA udgange eller for bedste signal overførsel, via balancerede XLR udgange.
Lydstyrken kan både reguleres via fjernbetjening samt direkte på frontpanelet.
Du kan naturligvis også tilslutte X Stream 9 direkte til en integreret forstærker, hvor du så by passer kontrolforstærker delen.
X Stream 9 er også en DAC, og den har 3 optiske indgange og 1 optiske udgange, samt 2 coaxiale indgange og 1 coaxial udgang,

Jo ADVANCE X Stream 9 er en virkelig universal afspiller!

Musiklageret tilbyder 20 mdr rente & gebyrfri finansiering af ADVANCE X Stream 9 til kr 399,50/md uden renter og gebyrer af nogen art!.