Hvem er Musiklageret?


Vi er autoriseret forhandler af Hi - Fi komponenter fra Acoustic Energy, ADVANCE, Fezz, Grado,  Ortofon, Pathos, Pro - ject, P - acoustics, Pylon,Sonus Faber samt Sumiko.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke finder alle produkter fra vores leverandører på vores webshop, da vi naturligvis kan levere alle produkter fra de pågældende leverandører.
Derudover forhandler vi såvel nye som 2nd hand vinyl Lp`er.

 Vi har nøje udvalgt vores produkter ud fra deres lydmæssige egenskaber, deres holdbarhed, deres design og hvor let de er at bruge i det daglige. Oveni skal produkterne have et rigtigt godt pris / kvalitets forhold. Vi ønsker ikke at sælge overpris sat High end hi-fi. Vi overlader til andre at sælge nye klæder til kejseren.

Vi praler ikke af at vide alt, men vi kan løse problemet for dig i samarbejde med vores leverandører.

Vi sælger vores produkter on line, men du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik i Aalborg, hvor du kan opleve de fleste produkter, som du finder på denne side, i levende live. Vi har altid kaffe på kanden eller en vand, og hvis vi ved i forvejen du kommer, sørger vi for de produkter du vil lytte til er sat til, og have et par croissants til kaffen.

Vi har vores fysiske butik i hjertet af Aalborg med parkering direkte udenfor butikken, som til gengæld næsten desværre altid er optaget. Vi er placeret ca 5-600 meter fra Banegården, og det er en dejlig gåtur op af Boulevarden til vores butik, hvor du også kan nyde en forfriskning på vejen eller et måltid mad på een af de gode cafeer på vej op til os.

Mange spørger os, om Vi tager brugt i bytte. Ja tak som delvis betaling. Rent bytte er vi ikke interesseret i, da udlejeren er så kedelig at han er ligeglad med brugt Mcintosh og kun vil se cool cash.

Vi har også et fordelagtigt tilbud på finansiering igennem SparXpress i op til  36 mdr med en ÅOP på ca 5 %. Udbetaling er 0 kr. Det tager under 5 minutter at udfylde blanketten.

Derudover har Vi vores egen finansiering med 30% i udbetaling, 0% i ÅOP og op til 36 mdr løbetid.

Kontakt detaljer:


Vores butik er placeret her:

Budolfi Plads 3
9000 Aalborg

Åbningstiderne er:

Mandag - fredag
Kl 11.00 - 17.30

Lørdag
kl 10.00 - 14.00

Har du besvær med at besøge os i dette tidsrum, så giv os besked. Vi er fleksible med at møde dig på andre tidspunkter. 

Telefon er

0045 20855564

Mail er

aalborgmusiklager@gmail.com

Røgsignaler kan vi ikke se da vi ryger for meget selv, og der er for tåget udenfor. ellers vil vi opfordre dig til at like os på Facebook og Instagram, da vi annoncerer nyheder her, specielle tilbud til facebook venner, invitationer til events og en masse andet.